ETUSIVU  ‌•  TUOTTEET  ‌•  HISTORIIKKI  ‌•  OTA YHTEYTTÄ

Moottorisahat & ruohonleikkurit

Stihl tuotteetStihlin raivaussahat, siimaleikkurit ja pesurit sekä ruohonleikkurit saat kätevästi Wanhasta Osulasta. Stihl on erikoistunut moottorilaitteisiin ja on tällä hetkellä maailman myydyin moottorisahamerkki. Stihliltä löytyy myös laadukkaat turvavarusteet työskentelyyn.

Kodinkoneet

Rosenlew jääkaappi ja Philips kahvinkeitinMeiltä muun muassa pesu- ja tiskikoneet, uunit sekä kahvin- ja vedenkeittimet ja hiustenkuivaimet. 
Koneissa päätuotemerkkimme on Helkama ja pienkodinkoneita löytyy muun muassa seuraavilta merkeiltä: Philips, Helkama ja Grundig.

Vapaa‐aika

kalastusTunturi on polkupyöristään tuttu tuotemerkki ja edustaa vahvaa kaksipyöräalan osaamista. Tutustu Tunturin pyöriin Bike News -esitteessä.

Tunturin verkkokauppa

Kalastustarvikkeita Wanhasta Osulasta löytyy mm. kansainvälisesti tunnetut tuotebrändit, kuten Rapala, Shimano, Abu ja KuusamoMaster sekä Erä -lehden testivoittaja Norolan Light Spoon -vieheet. Kotimaiset laadukkaat puukot kuuluvat myös valikoimiimme.

Myynnissä myös Tuisa luontais- ja ekologiset tuotteet. Olemme Hyvän Tuulen Puodin -jälleenmyyjä.

Kellosoppi & lahjatavarat

lahjatavaratLahjatavaraosastollamme voit tehdä hyviä ja yksilöllisiä löytöjä, sillä suosimme pieniä ja persoonallisia valmistajia ja maahantuojia. Kellovalikoimastamme löytyy kelloja niin seinälle, ranteeseen kuin pöydällekin. Myös paristojenvaihdot kelloihin sekä kaiverruspalvelut.

Kahvila

Liikkeestämme löytyy myös viihtyisä kahvila sekä Haukivuoren matkailun infopiste. Kahviossa voit nauttia vaikka kupillisen tuoretta vastajauhettua kahvia kahvileivän kera, ja selailla esitteitä paikkakunnan ja lähialueiden palveluista. Kahvilasta Laitilan juomatehtaan limonadit. Infopisteessä on asiakkaiden käytössä myös Internet-yhteys veloituksetta.