Me Wanhassa Osulassa olemme valinneet tuoteryhmiimme tuttuja ja turvallisia tuotemerkkejä. Kaikki tuotemerkit ovat omassa sarjassaan johtavia ja hyvän hinta- sekä laatusuhteen omaavia merkkituotteita, joita voi huoletta niin myydä kuin ostaakin.

Rakentaminen ja remontointi

Rakentaminen ja remontointi -osastoltamme löytyy tuotteita monenlaisiin tarpeisiin; työkalut, kiinnitystarvikkeet, eristeet, laastit, maalit ja maalaustarvikkeet, sekä paljon muuta tarpeellista tavaraa Remontti-Reiskoille. Meiltä myös puutavarat ja rakennuslevyt (kts. alta). Suuremmat erät rakennustavaraa toimitamme toimitusmyyntinä. Joka kodin pienrautatavaraosastolta löytyy helat ja saranat, salvat ja koukut. Myös puutarhanhoitotarvikkeet, siemenet ja lannoitteet löytyvät meiltä.

Rautakaupan tuotemerkkejämme ovat mm. AmPro työkalut, Würth kiinnitystarvikkeet, Tikkurilan ja Fintexin maalit, Pislan helat, Teboilin öljyt, Fiskarsin työkalut, Idomus -nosto-ovet sekä paljon muita laadukkaita tuotemerkkejä. Osa tuotteista toimitusmyyntinä.

Puutavara ja rakennuslevyt

Nyt meiltä myös puutavaraa; kyllästetyt, sahatavaraa, listat ja paneelit. Valikoimistamme löytyy myös erilaiset levyt rakentamiseen ja remontointiin sekä muun muassa liimalevyjä.

Moottorisahat & ruohonleikkurit

Stihlin raivaussahat, siimaleikkurit ja pesurit sekä ruohonleikkurit saat kätevästi Wanhasta Osulasta. Stihl on erikoistunut moottorilaitteisiin ja on tällä hetkellä maailman myydyin moottorisahamerkki. Stihliltä löytyy myös laadukkaat turvavarusteet työskentelyyn.

Kodinkoneet

Meiltä muun muassa pesu- ja tiskikoneet, uunit sekä kahvin- ja vedenkeittimet ja hiustenkuivaimet. 
Koneissa päätuotemerkkimme on Helkama ja pienkodinkoneita löytyy muun muassa seuraavilta merkeiltä: Philips, Helkama ja Grundig.

Vapaa‐aika

Tunturi on polkupyöristään tuttu tuotemerkki ja edustaa vahvaa kaksipyöräalan osaamista. Tutustu Tunturin pyöriin Bike News -esitteessä.

Tunturin verkkokauppa

Kalastustarvikkeita Wanhasta Osulasta löytyy mm. kansainvälisesti tunnetut tuotebrändit, kuten Rapala, Shimano, Abu ja KuusamoMaster sekä Erä -lehden testivoittaja Norolan Light Spoon -vieheet. Kotimaiset laadukkaat puukot kuuluvat myös valikoimiimme.

Myynnissä myös Tuisa luontais- ja ekologiset tuotteet. Olemme Hyvän Tuulen Puodin -jälleenmyyjä.

Kellosoppi & lahjatavarat

Lahjatavaraosastollamme voit tehdä hyviä ja yksilöllisiä löytöjä, sillä suosimme pieniä ja persoonallisia valmistajia ja maahantuojia. Kellovalikoimastamme löytyy kelloja niin seinälle, ranteeseen kuin pöydällekin. Myös paristojenvaihdot kelloihin sekä kaiverruspalvelut.

Kahvila ja maalaispuoti Rustiikka

Liikkeestämme löytyy myös viihtyisä kahvila ja lähialueen maatilojen, tuottajien ja yritysten tuotteita myyvä maalaispuoti. Tarjolla on sesongin mukaan noin 30 tuottajan ja yrityksen tuotteita, kuten jauhoja, marjoja, vihanneksia, leipomotuotteita, juomia, säilykkeitä ja jäätelöä. Lue lisää Rustiikasta.

Kahvilasta löytyy monipuolinen tarjonta suolaista ja makeaa suuhunpantavaa sekä Laitilan juomatehtaan ja Mahla Forestin -juomia.

Kahviossa voit nauttia vaikka kupillisen tuoretta vastajauhettua kahvia kahvileivän kera ja selailla esitteitä paikkakunnan ja lähialueiden palveluista Haukivuoren matkailun infopisteessä. Infopisteessä on asiakkaiden käytössä myös Internet-yhteys veloituksetta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!