Rautaosasto

ruohonleikkuriRautakaupastamme löytyy tuotteita monenlaisiin rakentajan ja remontoijan tarpeisiin; työkalut, kiinnitystarvikkeet, eristeet, laastit, maalit ja maalaustarvikkeet, sekä paljon muuta tarpeellista tavaraa Remontti-Reiskoille. Suuremmat erät rakennustavaraa toimitamme toimitusmyyntinä. Joka kodin pienrautatavaraosastolta löytyy helat ja saranat, salvat ja koukut. Myös puutarhanhoitotarvikkeet, siemenet ja lannoitteet löytyvät meiltä.

Rautakaupan tuotemerkkejämme ovat mm. AmPro työkalut, Würth kiinnitystarvikkeet, Tikkurilan maalit, Pislan helat, Teboilin öljyt, Fiskarsin työkalut sekä paljon muita laadukkaita tuotemerkkejä.

Moottorisahat & ruohonleikkurit

Viking ruohonleikkuri ja Stihl moottorisahaStihlin moottorisahat ja tarvikkeet sekä Vikingin ruohonleikkurit saat kätevästi Wanhasta Osulasta. Stihl on erikoistunut moottorilaitteisiin ja on tällä hetkellä maailman myydyin moottorisahamerkki. Stihliltä löytyy myös laadukkaat turvavarusteet työskentelyyn. Myös Vikingin puutarhanhoitotuotteiden suosikit löydät meiltä – Tule tutustumaan Stihl kevään 2018 merkkeihin!

Kodinkoneet

Rosenlew jääkaappi ja Philips kahvinkeitinKodinkoneissa päätuotemerkkimme ovat Rosenlew ja Philips. Rosenlewin isot kodinkoneet on suunniteltu suomalaiseen keittiöön ja niillä on vahva jalansija monessa taloudessa. Rosenlewin lisäksi toimitamme myös mm. Elektroluxin ja AEG:n kodinkoneita. Pienten kodinkoneiden johtava merkki puolestaan on Philips, jonka valikoimista löytyy varmasti sopivia tuotteita moneen makuun. Myös Philipsin televisiot löytyvät valikoimastamme.

Vapaa‐aika

kalastusTunturi on polkupyöristään tuttu tuotemerkki ja edustaa vahvaa kaksipyöräalan osaamista. Tutustu Tunturin pyöriin Bike News -esitteessä.

Tunturin verkkokauppa

Kalastustarvikkeita Wanhasta Osulasta löytyy mm. kansainvälisesti tunnetut tuotebrändit, kuten Rapala, Shimano, Abu, sekä Kuusamo ja Master. Kotimaiset laadukkaat puukot kuuluvat myös valikoimiimme.

Kellosoppi & lahjatavarat

lahjatavaratLahjatavaraosastollamme voit tehdä hyviä ja yksilöllisiä löytöjä, sillä suosimme pieniä ja persoonallisia valmistajia ja maahantuojia. Kellovalikoimastamme löytyy kelloja niin seinälle, ranteeseen kuin pöydällekin. Meiltä saat myös kaiverruspalvelun!

Kulmakuppila

Liikkeestämme löytyy myös viihtyisä pieni Kulmakuppila-kahvio sekä Haukivuoren matkailun infopiste. Kahviossa voit nauttia vaikka kupillisen tuoretta vastajauhettua kahvia kahvileivän kera, ja selailla esitteitä paikkakunnan ja lähialueiden palveluista. Infopisteessä on asiakkaiden käytössä myös Internet-yhteys veloituksetta.